2011 Kovo mėnesio archyvas

Rusija

veidas.lt

Maskvos Helsinkio grupės vadovę Liudmilą Aleksejevą papiktino neužregistruotos partijos “Kitokia Rusija” lyderio Eduardo Limonovo sulaikymas prie Triumfo aikštės.

Kino pavasaris

veidas.lt

Ketvirtadienį iškilmingoje tarptautinio kino festivalio “Kino pavasaris” uždarymo ceremonijoje konkursinės programos “Nauja Europa – Nauji vardai” geriausiu filmu buvo paskelbtas Rumunijos kūrėjų darbas “Laisvėje”.

Rusija

veidas.lt

Rusijos liberalų demokratų partijos (RLDP) vadovas ir Rusijos Valstybės Dūmos pirmininko pavaduotojas Vladimiras Žirinovskis pareiškė visiškai pritariantis destalinizacijos planui Rusijoje ir pats pateikė naujų iniciatyvų.

šv.Onos bažnyčia

veidas.lt

Vilniaus Šv. Onos bažnyčią lazeriu skenavusi ne pelno siekianti organizacija “CyArk” teigia neaptikusi jokių nežinomų erdvių.

Energetika

veidas.lt

Energetikos ministerijos teikiamas projektas vienose rankose sutelkti energetikos, kainų ir ryšių sektorių kontrolę jau vadinamas afera, kur kas didesne nei “Leo LT” kūrimas.

Karinis konfliktas

veidas.lt

Jungtinės Valstijos ir Didžioji Britanija pasiuntė į Libiją slaptuosius žvalgybos agentus, kuriems pavesta užmegzti ryšius su sukilėliais ir surinkti duomenų, pagal kuriuos tarptautinė koalicija galėtų nukreipti savo aviacijos smūgius, trečiadienį pranešė žiniasklaida.

Apklausa

veidas.lt

Statybų verslas pagerėjusios padėties kol kas nejaučia, tačiau optimistiškiau žvelgia į ateitį ir tikisi daugiau užsakymų.

Profesijų poreikis

veidas.lt

Rinkdamiesi, kur ir ką studijuoti, abiturientai patys turi analizuoti Lietuvos ir pasaulio darbo rinkos tendencijas – valdžia Lietuvoje dar nesugalvojo, kaip prognozuoti tolimesnį profesijų poreikį.

Rasa Juknevičienė

veidas.lt

Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė pareiškė, kad dėl labai didelio pasipriešinimo Lietuvoje numatomai statyti atominei elektrinei ji gali būti iš viso nepastatyta. Jos žodžiais, propagandinis karas vyksta tiek valstybės viduje, tiek aplink ją.

Lietuvos-Lenkijos santykiai

veidas.lt

Lietuvos ir Lenkijos santykiai atsidūrė dugne, ketvirtadienį rašo Lenkijos dienraštis “Rzecpospolita”, jis kartu su kitais spaudos leidiniais kritikuoja naująjį Lietuvos Švietimo įstatymą.

Libija

veidas.lt

Libijos rytiniame Bengazio mieste šimtai vyrų, kurie kasdien atvyksta į vieną sukilėlių kontroliuojamą karinę bazę mokytis šaudyti iš šautuvų, raketinių granatsvaidžių ir artilerijos pabūklų, sutinka mažiausiai dėl dviejų dalykų: kad šalies lyderis Muamaras Kadhafi (Muamaras Kadafis) turi būtų nuverstas ir kad tai įmanoma pasiekti tik karine galia.

Turgūs

veidas.lt

Premjeras Andrius Kubilius teigia, kad kasos aparatų turguje parduodamiems maisto produktams efektyvumas bus įvertintas po poros metų.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...