2010 Rugpjūčio mėnesio archyvas

Pensijos

veidas.lt

Dalies pensijos mokėjimas iš valstybės biudžeto gali būti perkeltas jau 2012 metais, tuo pačiu metu turėtų mažėti ir “Sodros” įmoka, teigia socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas.

KAM

veidas.lt

Krašto apsaugos ministerija artimiausiu metu Vyriausybei pateiks projektą, kaip ateityje turėtų būti atliekama karo prievolės funkcija.

Rugsėjo 1-oji

veidas.lt

SEB bankas suteikia laisvą Rugsėjo 1-osios pusdienį daugiau kaip 350 darbuotojų, auginančių 1–5 klases lankysiančius vaikus.

Vyriausybės sprendimas

veidas.lt

Vyriausybė antradienio posėdyje nutarė biudžetininkų, dirbančių pagal darbo sutartis, algas kitąmet palikti sumažintas.

Taupymas

veidas.lt

Vyriausybė antradienio posėdyje nutarė iki 2011 metų pabaigos pratęsti sumažintų algų ir kompensacijų už maitinimą mokėjimą kariams.

Kotletai

veidas.lt

Bulves išvirkite, sutrinkite, sumaišykite su smulkia tarka sutarkuotu aguročiu, miltais, įberkite druskos, pipirų. Turi gautis gana tiršta masė.

Zarasai

veidas.lt

Pirmą kartą suorganizuotas renginys buvo itin sėkmingas ir buvo įvardintas kaip vienas geriausių ralių per visą pastarųjų metų šalies ralio istoriją. Įdomios trasos, bekompromisinė sportinė kova iki pat paskutinių distancijos metrų ir nuotaikinga šventinė programa patiko visiems.

Vairavimas

veidas.lt

Šiandien, paskutinę vasaros dieną, simboliškai paminėta Susisiekimo ministerijos iniciatyvos „Sėkmės kelias“ pabaiga.

Dr. S. Kropas

veidas.lt

Du karščiausi vasaros mėnesiai bankų sistemoje buvo palyginti ramūs, fiksuojant jau anksčiau pastebėtus nedidelius būsto paskolų rinkos ir bankų klientų elgsenos pokyčius taupant.

Pinigai

veidas.lt

Vidutinis darbo užmokestis valstybės sektoriuje antrąjį ketvirtį padidėjo 1,5 proc. (privačiame 1,1 proc.). Apie tai praėjusią savaitę pranešė Statistikos departamentas, tą patvirtina ir oficialiai valstybės institucijų tinklalapiuose skelbiami atlyginimai. Bet įdomu, ar už geresnius darbo rezultatus valstybės tarnautojai nusipelno materialinio paskatinimo?

Odeta Bložienė

veidas.lt

Rugpjūtis baigiasi. Laukia naujas sezonas, naujos kainos. Ir kasdien – tarsi vėl vis nauji mūsų pastebėjimai, kad vėjai piniginėje, savo greičiu, rodos, jau seniai pralenkę tuos per baisiausius škvalus siaučiančius, tik vis stiprėja.

Mityba

veidas.lt

Vienas populiariausių pietų komplektų šiandien tarp mokinukų – bulvių traškučiai ir gazuotų vaisvandenių buteliukas. Ačiū Dievui, nuo šio rugsėjo mokyklose neliks šokoladiniais batonėliais, traškučiais ir kitu beverčiu maistu prekiaujančių automatų.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...