2010 Liepos mėnesio archyvas

Vytautas V.Landsbergis

veidas.lt

Pabirutės apie karščius, bites, nužmogėjimą ir ledus “Seksas paplūdimyje”.

Sergejus Muravjovas

veidas.lt

Penkių Lietuvos didžiųjų miestų lauko reklamos stenduose pasirodė pilki plakatai su trimis beždžionėlėmis, agituojančiomis viską matyti, girdėti ir pranešti. Kitaip nei iš jų įprasta tikėtis. Tai antikorupcinės organizacijos “Transparency International” Lietuvos skyriaus naujausia kampanija “Drąsus žodis”, kuria siekiama atkreipti dėmesį į pranešėjų apsaugos stoką mūsų šalyje. Apie šią iniciatyvą ir apie piliečių požiūrį į kovą [...]

Karštis

veidas.lt

Užklupus vasaros kaitrai, akimirksniu tikrais pietiečiais netapsime. Tačiau savo organizmui prisitaikyti prie užgriuvusių išbandymų ne tik galime, bet ir privalome padėti.

Alergija

veidas.lt

Toks įspūdis, kad įsibėgėjus vasarai tie mūsų mažieji ima kasytis tiesiog… nuolat. Ir nebūtinai kaltinti reikia uodus. Dėl bėrimų tėveliai su mažyliais dažnai mina poliklinikos slenkstį. Kad visiems būtų ramiau ir aiškiau, pateikiame keletą bėrimo priežasčių.

Uostas

veidas.lt

“Be uosto Klaipėda atrodytų kaip Ukmergė ar Nemenčinė – nieko geresnio nebūtų. Visa miesto stiprybė yra uostas”, – įsitikinęs verslo konsultantas, buvęs Klaipėdos ekonominės plėtros agentūros vadovas Raimundas Vaitiekūnas.

Vartotojų teisės

veidas.lt

Atostogų nuotaika mažina budrumą – atsipalaidavusiems žmonėms lengviau įgrūsti nekokybišką prekę, dukart nuo tos pačios kreditinės kortelės nuskaičiuoti tą pačią sumą ar priskaičiuoti nebūtų mokesčių už automobilio arba kambarių nuomą.

Stingas

veidas.lt

Rugsėjo 17-ąją Vilniuje vėl lankysis kultinis dainininkas Stingas. Tik šįkart muzikantas atvyks ne vien su jį lydinčia grupe, bet ir su visu Karališkuoju filharmonijos orkestru iš Didžiosios Britanijos.

Maudynės

veidas.lt

Liepos mėnesį dvigubai daugiau tirtų maudyklų neatitiko higienos normos reikalavimų negu birželį, teigia Higienos instituto specialistai.

Žudynės

veidas.lt

Generalinė prokuratūra neatmeta galimybės pakeisti nusikaltimų kvalifikaciją Medininkų žudynių byloje, teigia Generalinės prokuratūros prokuroras Algimantas Kliunka.

Derlius

veidas.lt

Dar nespėjus įsibėgėti javapjūtei, daugiau nei pusė pasėlius apdraudusiųjų žemės ūkio subjektų jau kreipėsi į draudimo bendrovę dėl liūčių ar krušos padarytų nuostolių pasėliams atlyginimo.

Mityba

veidas.lt

Saldumynai dabar pigūs, prieinami visur ir visiems, o mitybos specialistai primygtinai kartoja – mūsų valgiaraštyje per daug cukraus. Ir ne vien smaližiai jį vartoja.

Kommersant

veidas.lt

Rusijos dujų milžinas “Gazprom” išpučiamas iš Baltijos šalių vamzdžių – taip Lietuvos ir Estijos planus atskirti dujų perdavimo ir paskirstymo valdymą įvertino Rusijos laikraštis “Kommersant”.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...