2011 Liepos 10

„Renault Sport F1“ ir „Williams F1“ praneša apie ilgalaikį bendradarbiavimą

veidas.lt

Gamintojo nuotr
Be Formulės 1 variklių tiekimo, naujas bendradarbiavimas žada kelias kitas įdomias verslo ir rinkodaros galimybes, kurios turėtų tęstis ir po energiją tausojančių turbokompresorinių V6 variklių pristatymo 2014 m.
Bendradarbiavimas yra jaudinanti galimybė tiek „Renault Sport F1“, tiek „AT&T Williams“. Anglai ir prancūzai labai sėkmingai bendradarbiavo 1989–1997 metais, tada buvo lengvai laimėti keturi piloto, penki konstruktorių čempiono titulai bei 63 lenktynės. Ji – daugiausiai prisiminimų žadinančių dešimto dešimtmečio įvykių – 1992 m. Nigelio Mansellio laimėto Didžiosios Britanijos Grand Prix, ketvirtojo Alaino Prosto pasaulio čempiono titulo ir klasikinių Damono Hillo, Jacques Villeneuvo ir Michaelio Schumacherio dvikovų – priežastis.
„Renault Sport F1“ prezidentas Bernardas Rey sakė: „Renault“ pasilieka Formulėje 1 tam, kad pasiektų sėkmę eidama ekonomišku keliu, o partnerystė su „Williams“ suteiks didelio potencialo siekiant tokių puikių rezultatų, kokiais su partnerių komandomis džiaugėmės pastaraisiais metais. „Williams“, siekdama atnaujinti savo veiklą, neseniai žengė kelis svarbius žingsnius – tiek komercinius, tiek techninius ir mes jaučiame, kad ši partnerystė yra kitas svarbus žingsnis šiame kruopščiame plane. Jis atskleidžia, kaip smarkiai komanda dirba, kad pasiektų rezultatus, kurie puikiai dera su mūsų pačių tikslais.
Nuo 2012 m., kai turėsime keturis partnerius, pirmausime tarp variklių gamintojų pagal užimamą rinkos dalį, be to, tai sudarys galimybę ir toliau naudoti Formulę 1 kaip rinkodaros platformą mūsų motininei kompanijai „Renault“ ir apie šį ryšį priminti mūsų gerbėjams ir klientams visame pasaulyje.
Atgaivinti „Williams-Renault“ vardą, žinoma, yra didelė garbė. Kartu gaminome lenktyninius automobilius, pripažintus dėl jų techninių inovacijų ir tą periodą iki šiol laikome sėkmingiausiu per visą „Renault“ istoriją F1. Tai tikrai jaudinanti galimybė tiek „Renault“, tiek „Williams“.
Frankas Williamsas, „AT&T Williams“ komandos vadovas, teigia: „Džiaugiamės ir esame sujaudinti savo naujos partnerystės su „Renault“. Tai suvienija F1 komandą ir lyderiaujantį automobilių gamintoją bei papildo mūsų naujus santykius su „Jaguar“. Tai pat esame dėkingi „Cosworth“: paskutinius dvejus metus jie buvo sąžiningi ir patikimi partneriai tiek trasoje, tiek už jos ribų. Mes tikimės dirbti su jais ateityje kitose savo verslo srityse.
Mūsų ankstesnis bendradarbiavimas su „Renault“ buvo pats sėkmingiausias „Williams“ istorijoje, bet mes neleisime sau per daug pasinerti į praeitį. Turime žiūrėti į ateitį ir atkurti savo reputaciją trasoje, tikiuosi, kad ši partnerystė leis mums tą padaryti“.
Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...