2011 Birželio 15

Vištiena

Vištienos vėrinukai su pankoliais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

8 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
žaliųjų citrinų 2
česnako 3 skiltelių
rozmarino šakelės 1
pankolių sėklų 1/2 šaukštelio
alyvų aliejaus 3 šaukštų
medaus 3 šaukštų
vištos krūtinėlių be kaulo 4
druskos, pipirų po žiupsnelį

Nutarkuokite gerai nuplautų žaliųjų citrinų žievelę, išspauskite sultis. Sutraiškykite česnakus. Rozmariną labai smulkiai sukapokite, pankolio sėklas sugrūskite. Viską sumaišykite su aliejumi bei medumi, įberkite druskos, pipirų. Ilgus medinius iešmus 10 minučių pamirkykite vandenyje, kad iškepusi mėsa lengvai nusimautų. Kiekvieną krūtinėlę supjaustykite išilgai į 4 juosteles, suverkite ant iešmų kaip bangas, apipilkite marinatu ir palaikykite per naktį. Kepkite ne per karštoje kepsninėje ant grotelių. Vėrinukai greitai iškepa. Jie skanūs tiek karšti, tiek šalti.

Patarimas: Tokius vėrinukus galite kepti ir keptuvėje.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...