2011 Balandžio 11

Lašiša

Ant grotelių kepta lašiša su pankoliais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
norvegiškos lašišos filė 800 g
Marinatui:  
alyvų aliejaus100 ml  
citrinų sulčių 100 g
kapotų petražolių 3 šaukštų
pankolio 1
aitriosios paprikos (čilė) 1/2
maltų rausvųjų pipirų 1 šaukštelio
druskos gero žiupsnio
aliejaus patepti  

Žuvies filė padalykite porcijomis. Sumaišykite marinatui skirtus produktus ir gautu mišiniu užpilkite žuvies gabalus. Po pusvalandžio marinatą nupilkite, žuvį aptepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių iš abiejų pusių. Kai įgaus rusvai auksinę spalvą, pabarstykite druska, pipirais ir patiekite. Gardu su šviežio prancūziško batono riekelėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...