| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| krūtinėlių | 4 |
| sužiedėjusios bandelės | 1 |
| įvairių kapotų žalumynų | 2 šaukštelių |
| kiaušinio | 1 |
| fermentinio sūrio (tinkamiausias masdamo) | 150 g |
| druskos, pipirų | po žiupsnelį |
Viščiukų krūtinėles įpjaukite, pabarstykite druska, piprais. Bandelę išmirkykite, nuspauskite, sutrupinkite ir sumaišykite su žalumynais, kiaušiniu bei kubeliais pjaustytu sūriu. Šiuo mišiniu įdarykite kišenėles, susmeikite mediniais dantų krapštukais. Suvyniotas į foliją krūtinėles kepkite kepsninėje maždaug 20 minučių, tuomet išvyniokite ir dar 10 minučių pakepinkite ant grotelių.