2011 Birželio 21

kalakutiena

Japoniškas kepsnys

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
kalakuto krūtinėlės 700 g
raudonųjų saldžiųjų paprikų 2
svogūnų 2
aliejaus 3 šaukštų
sojų padažo 6 šaukštų
cukraus 2 šaukštelių
garstyčių 4 šaukštelių
apelsinų sulčių 5 šaukštų
svogūnų laiškų pluoštelio

Aliejų sumaišykite su sojų padažu, cukrumi, garstyčiomis. Į šį mišinį sudėkite mėsos kubelius, gabalėliais supjaustytas  paprikas, į 8 dalis padalytus svogūnus ir marinuokite mažiausiai 1 valandą. Mėsos ir paprikų kubelius bei svogūnų griežinėlius pakaitomis suverkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių (arba keptuvėje) 8–10 minučių. Marinatą sumaišykite su apelsinų sultimis, suberkite susmulkintus svogūnų laiškus ir patiekite kaip padažą (nebūtinai).

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...