2010 Balandžio 07

Vyniotinis

Mėsos vyniotinis

veidas.lt

8 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
Kiaulienos be kaulo 1,5 kg
Pipirų  
Petražolių  
Rūkyto kumpio 150 g
Aliejaus  
Sultinio 800 ml
Česnako 3 galvučių
Varškės sūrio 200 g
Pieno 125 ml

Mėsą perpjaukite horizontaliai, bet ne iki galo. Pabarstykite druska, pipirais. Petražoles sukapokite. Pusę jų suberkite ant mėsos, uždėkite plonai pjaustyto kumpio, suvyniokite, apriškite siūlu, apibarstykite druska, pipirais. Kepimo inde įkaitintame aliejuje apkepkite vyniotinį iš visų pusių. Supilkite 1/3 sultinio ir pašaukite į orkaitę 75–80 min. Kepant vis įpilkite likusio sultinio. Česnako galvutes sudėkite į kepimo indą prie mėsos, kepkite 35–45 min., kol česnakas suminkštės, tuomet nulupkite, sutrinkite, sumaišykite su varškės sūriu, pienu ir petražolėmis. Įberkite druskos, pipirų ir patiekite su vyniotiniu.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...