- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Mėsos vyniotinis

Autorius: veidas.lt | 2010 04 07 @ 12:27 | Kulinarija | No Comments

8 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
Kiaulienos be kaulo 1,5 kg
Pipirų  
Petražolių  
Rūkyto kumpio 150 g
Aliejaus  
Sultinio 800 ml
Česnako 3 galvučių
Varškės sūrio 200 g
Pieno 125 ml

Mėsą perpjaukite horizontaliai, bet ne iki galo. Pabarstykite druska, pipirais. Petražoles sukapokite. Pusę jų suberkite ant mėsos, uždėkite plonai pjaustyto kumpio, suvyniokite, apriškite siūlu, apibarstykite druska, pipirais. Kepimo inde įkaitintame aliejuje apkepkite vyniotinį iš visų pusių. Supilkite 1/3 sultinio ir pašaukite į orkaitę 75–80 min. Kepant vis įpilkite likusio sultinio. Česnako galvutes sudėkite į kepimo indą prie mėsos, kepkite 35–45 min., kol česnakas suminkštės, tuomet nulupkite, sutrinkite, sumaišykite su varškės sūriu, pienu ir petražolėmis. Įberkite druskos, pipirų ir patiekite su vyniotiniu.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/mesos-vyniotinis

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.