2014 Kovo mėnesio archyvas

veidas.lt

Mūsų politikoje kvaileliams-juokdariams leidžiama ne tik kalbėti, kas šauna į galvą, bet ir valdyti valstybę.

veidas.lt

Šiemet minimas Didžiojo karo pradžios šimtmetis verčia suklusti: Vakaruose didžiausiu diskusijos objektu tampa dėl suprantamų priežasčių menkas Vokietijos dėmesys minėjimo renginiams, o Rytuose nerimą kelia vis didesnis Rusijos atsigręžimas į imperinę praeitį.

veidas.lt

Jei Rusija vis dėlto ryžtųsi pulti Lietuvą, ar NATO ir Vakarai mus gintų ir apgintų? To klausėme Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų.

Audrius Bačiulis

veidas.lt

Jei ne artėjantys rinkimai į Europos Parlamentą, į kurį patekti norėtų beveik pusė dabartinio Ministrų kabineto narių ir antra tiek įtakingų Seimo veikėjų, pinigų skubiam ginkluotės pirkimui tikrai atsirastų kelis kartus daugiau, nei dabar siūlo Vyriausybė.

veidas.lt

“Veidas” jau septynioliktą kartą melagių dieną sega ironijos ordinus tiems, kurie daro Lietuvą bananine respublika.

veidas.lt

Turinys Nr. 13, 2014 m. balandžio 1 d. LIETUVA APKLAUSA: gyventojai norėtų, kad Lietuvos politikai neerzintų Rusijos    6 VIRŠELIO TEMA: “Veidas” jau septynioliktą kartą melagių dieną sega ironijos ordinus tiems, kurie daro Lietuvą bananine respublika    8 POLICIJA: kova su pareigūnų korupcija jau pradeda duoti vaisių    14 DISKUSIJA: privati medicina ir toliau stumiama į podukros vietą    [...]

veidas.lt

Balandžio pabaiga šiaurės Norvegijos Andoy saloje lietuvių įkurtoje žvejybos bazėje „Andoy fiske camp“ bus azartiška. Jūroje, kur pernai lietuviai sužvejojo beveik 200 kilogramų atlantinį otą, balandžio 22–29 d. vyks pirmosios pasaulyje tarptautinės otų gaudymo varžybos. Jose dalyvauti jau užsiregistravo komandos iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos ir Norvegijos.

veidas.lt

Vaida Marija Knabikaitė į vyrų kurtą pasaulio istoriją mėgina žvelgti jų aplinkos moterų akimis.

veidas.lt

Vienai iš kultinės grupės „Aerosmith“ gerbėjų grupės koncertas sostinės „Siemens“ arenoje bus išties įspūdingas. Gegužės 21 d. „Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris, prieš atlikdamas dainą „What It Takes“, žada apžvelgti visas arenoje susirinkusias dailiosios lyties atstoves.

veidas.lt

Spalvų sūkuriai tapytojo Algimanto Stanislovo Kliaugos nebaugina: jam svarbiau, kad paveikslas nebūtų drungnas.

veidas.lt

  Šioje laidoje su politikais, apžvalgininkais, visuomenininkais aptarsime Seime skaitytą Prezidentės metinį pranešimą, o parlamentaras Eligijus Masiulis ir Tautininkų sąjungos vadovas Julius Panka diskutuos apie referendumo dėl žemės pardavimo užsieniečiams rengimo datą. Daugiau laidų, straipsnių ir komentarų www.iskauskas.lt, „Penki TV“ kanalu „YouTube“ bei portaluose www.alkas.lt ir www.veidas.lt.

veidas.lt

  Atsinaujinusioje laidoje „IT+“: daugybė naujienų apie virtualios realybės technologijas, atsakymai į klausimą „Ką daryti pasibaigus „Windows XP“ palaikymo erai?“, „Mados infekcijos“ tiesioginės transliacijos apžvalga ir žaidimų naujienos.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...