2014 Kovo 29

„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris „Siemens“ arenoje ieškos merginos

veidas.lt


Vienai iš kultinės grupės „Aerosmith“ gerbėjų grupės koncertas sostinės „Siemens“ arenoje bus išties įspūdingas. Gegužės 21 d. „Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris, prieš atlikdamas dainą „What It Takes“, žada apžvelgti visas arenoje susirinkusias dailiosios lyties atstoves.
Išskirtinio balso ir talento roko žvaigždė ieškos tos vienintelės, kuri drauge su juo atliktų vieną iš „Aerosmith“ šedevrų – roko baladę „What It Takes“.
„Aerosmith“ daina „What It Takes“: https://www.youtube.com/watch?v=CSnuQcFgvDo
„Toks Steveno Tylerio gestas jau tapo savotiška grupės pasaulinių gastrolių „Global Warming Tour“ vizitine kortele. Tad Lietuvos merginos jau gali pradėti mokytis (jei dar nemoka) ir repetuoti šio kūrinio žodžius. Aišku, prilygti išskirtinį vokalą turinčiam ir spiegiančiu demonu vadinamam S. Tyleriui lengva nebus, tačiau apie galimybę pastovėti šalia žvaigždės ir su juo sudainuoti keletą kūrinio eilučių, svajoja milijonai planetos moterų“, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.
Steveno Tylerio, Joe Perry ir Desmond Child sukurta baladė dienos šviesą išvydo 1990 metais ir buvo trečiasis itin palankiai įvertinto ir komerciškai sėkmingo grupės albumo „Pump“ singlas.
Pirmas Lietuvoje ir vienintelis visame regione „Aerosmith“ koncertas „Siemens“ arenoje yra įtrauktas į grupės pasaulinių gastrolių „Global Warming Tour“ tvarkaraštį. Nors šios gastrolės yra skirtos pristatyti naujausią, 2012 metais pasirodžiusį, grupės albumą „Music From Another Dimension!“, koncertuose skamba geriausi „Aerosmith“ hitai.
Be to, grupės nariai ypač daug dėmesio skiria gero šou atributams – garsi ir šviesos įrangai. Skaičiuojama, kad „Aerosmith“ penkiukė į sostinės areną atsigabens daugiau garso ir šviesos įrangos nei 2010 metais čia koncertavusi „Metallica“.
Bilietus į „Aerosmith“ koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje platina „Tiketa“.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...