2012 Lapkričio mėnesio archyvas

veidas.lt

Prokurorai jau šeštą karta prašo leisti V.Uspaskichą patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Ar pavyks?

veidas.lt

Elektros skirstymo bendrovė AB LESTO, atliekanti visuomeninio bei garantinio elektros energijos tiekėjo funkciją, gyventojams ir įmonėms reikalingą elektrą perka visais teisėtais ir galimais būdais, siekdama geriausios įsigijimo kainos. Atsižvelgiant į dienraštyje „Lietuvos rytas“ lapkričio 29 d. paskelbtą publikaciją „Brangstanti elektra – su įtartinais kvapais“, LESTO pateikia informaciją apie elektros energijos įsigijimą.

veidas.lt

Artėjantį savaitgalį, lapkričio 29, 30 ir gruodžio 1 dienomis, Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras žiūrovus pakvies į ryškiausią ir populiariausią šių metų teatro spektaklį – legendinį kompozitoriaus Viačeslavo Ganelino ir poeto Sigito Gedos miuziklą „Velnio nuotaka“.

veidas.lt

1939 m. rudenį du didžiausi žmonijos piktadariai varžėsi dėl mūsų sostinės ir visos Lietuvos.

veidas.lt

66 proc. Lietuvos moterų jaučiasi finansiškai nesaugios. Dažniausiai tokią jų savijautą lemia visuomenėje dominuojanti vyro kaip šeimos maitintojo pozicija ir menkas moterų įsitraukimas į šeimos finansų planavimą. Tai parodė „Swedbank“ užsakymu „Spinter tyrimų“ atlikta sutuoktinį ar partnerį turinčių Lietuvos gyventojų apklausa.

veidas.lt

Per dešimtmetį į elektros perdavimo tinklus planuojama investuoti 2,8 mlrd. Lt.

veidas.lt

Kainų palyginimo sistemos PriceOn.lt atliktos apklausos duomenimis, daugiau nei 70 proc. respondentų pastebėjo, kad prekybininkai neseniai praūžusių „Jamam” akcijų dienų metu piktnaudžiavo akcijų dydžiu. Daugiau nei 80 proc. respondentų nuomone, prekybininkai dirbtinai išpūtė akcijų dydžius, o 37 proc. atsakiusiųjų teigimu – net 20 procentų.

veidas.lt

Nuo 2013 m. daugiau elektros vartotojų turėtų atkreipti dėmesį į siūlomus tarifų planus „Namai“ arba „Namai plius“, kurie leidžia sutaupyti daugiau nei vidutiniškai elektros energijos suvartojantiems vartotojams.

veidas.lt

Šįkart laidoje: kino režisieriaus Michelangelo Antonioni filmų retrospektyva kino teatre „Skalvija“, naujojo cirko trupės „Antigravitacija“ premjera „Nėra laiko“, naujas Gyčio Ivanausko teatro kūrėjų darbas „Tango Salon“, taip pat Rimo Šapausko bei Arkadijaus Gotesmano interviu.

veidas.lt

K.Sabaliauskaitės „Danielius Dalba ir kitos istorijos“ – jausmingos ir intelektualiai provokuojančios

veidas.lt

Sėkmingai įvykdęs misiją iki šių metų spalio 29-osios užtikrinti skaitmeninės antžeminės televizijos prieinamumą daugiau nei 90 proc. Lietuvos gyventojų, AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) ir toliau stiprina signalų siuntimą įvairiuose šalies regionuose. Lapkričio mėnesį buvo padidintos Varėnoje ir Molėtuose įrengtų siuntimo stočių galios.

veidas.lt

A. Paulauskas išrinktas Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku; šiandien įvyko trišalis Baltijos vadovų susitikimas; iš visų Lietuvos miestų geriausia yra gyventi Klaipėdoje.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...