2012 Kovo mėnesio archyvas

veidas.lt

Kai kam per valandą netekti pusės karinių oro pajėgų būtų neįmanoma misija, bet tik ne Lietuvai ir jos didvyriams. Kaip paaiškėjo, visiškai nebūtina turėti orlaivio, apkabinėto raketomis ir kulkosvaidžiais, kad būtų įmanoma (beveik) numušti galingą prancūzų gamybos naikintuvą „Mirage“

veidas.lt

Atėjus pavasariui, žmonės vis dažniau būna gamtoje. Kad poilsis būtų ne tik smagus, bet ir saugus, Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituo (NMVRVI) Serologinių tyrimų skyriaus vedėja Jūratė Buitkuvienė informuoja apie joje tykantį pavojų – erkes ir jų sukeliamas ligas.

veidas.lt

Fiziko diplomas Andriui Kubiliui pagaliau pravertė ir politikoje. Išstudijavęs, kaip galima paveikti žmogaus kūno elektrinį laidumą, jis ėmėsi poligrafininko pagal politinį užsakymą karjeros.

veidas.lt

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) akcentuoja, kad vandens kokybė yra esminis sveikos aplinkos ir visuomenės sveikatos aspektas.

veidas.lt

Per pastaruosius trejus metus Lietuvos kirpėjai neteko maždaug 40 proc. klientų. Tokius duomenis pateikia Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė.

veidas.lt

Savaitgalį kviečia Birštonas – lietuviškojo džiazo Meka. Tris savaitgalio dienas truksiančiame Birštono džiazo festivalyje numatyti šeši koncertai, o juose – 19 pasirodymų. Dalyvaus keturi orkestrai – iš viso net pora šimtų muzikantų. Vėl laukia jau tradicija tapęs Vilniaus kolegijos studentų, vadovaujamų Vladimiro Čekasino, pasirodymas. O Nedą šį kartą scenoje lydės Vilniaus džiazo orkestras, kurį iš [...]

veidas.lt

Galerijoje „Juškus gallery“ atidaryta praėjusio amžiaus išeivijos tapybos klasiko Viktoro Vizgirdos (1904–1993) tapybos paroda.

veidas.lt

Su nusikalstamais narkotikų susivienijimais kovoja visos pasaulio valstybės. Ar šis karas gali būti laimėtas?

veidas.lt

Laidoje „Savaitės naujienos“ žiūrėkite: Seimas atmetė D. Grybauskaitė veto; parafuota Visagino atominės elektrinės statybos koncesijos sutartis; paminėta įstojimo į NATO diena; sostinės gyventojai nenori rūpintis savo namo šilumos punkto priežiūra; pagerbti 2011 m. teatralai; uždarytas festivalis ‚Kino pavasaris“; pristatytas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasirengimo planas; šeštadienį minėsime Žemės valandą.

veidas.lt

Sakoma, kad sportas vienija tautas. Deja, buvusios penkiakovės vicečempionės Donatos Rimšaitės pavyzdys byloja ką kita. Jau daugiau nei metus besimėgaujančiai Rusijos teikiamais patogumais, perspektyviai sportininkei niekaip nesiseka išplėšti teisės atstovauti šiai šaliai Londono olimpinėse žaidynėse.

veidas.lt

Įspūdingu tempu kylant kuro kainoms, kas penktas vairuotojas teigia, kad naudoja dyzeliną ar benziną iš Baltarusijos.

veidas.lt

Ko reikia žmogui, kad jis būtų laimingas? Kur ramybės ir džiaugsmo šaltinis? Kas gali patenkinti mūsų vidinius poreikius? Ar galima atsakyti į šituos klausimus? Ir koks tada atsakymas.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...