2011 Birželio mėnesio archyvas

veidas.lt

Liepos 1 d. atšaukiamas pernai metais priimtas Rusijos vyriausybės draudimas eksportuoti grūdines kultūras. Tikėtina, jog tai bus vienas iš kaitą lemiančių faktorių tiek pasaulio, tiek Lietuvos grūdų rinkose.

veidas.lt

Valdžios institucijos, pačios būdamos pagrindinė kainų kilimo priežastis, kaltės ir atpirkimo ožio ieško visur, tik ne savo veiksmuose.

veidas.lt

Į Lietuvą atvykusi Jungtinių Valstijų valstybės sekretorė Hillary Clinton (Hilari Klinton) ketvirtadienį pagyrė Lietuvą, kad daug moterų aukštuose valstybės vadovų postuose turinti Lietuva nustato aukštus standartus kitoms valstybėms.

veidas.lt

Per ketverius metus nuo 2006 iki 2010 metų Lietuvoje sumažėjo gyventojų, manančių, kad geriausia politinė sistema yra demokratija, o ekonominė – laisva rinka.

veidas.lt

Užsieniečiams dar trejus metus – iki 2014 metų balandžio pabaigos – negalima Lietuvoje pirkti žemės. Tai numato Seimo rezoliucija, kurią skubos tvarka ketvirtadienį priėmė Parlamentas. Už ją balsavo 86 Seimo nariai, prieš – 9, o susilaikė 12 parlamentarų.

veidas.lt

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė ketvirtadienį atidarė tarptautinę konferenciją „Moterys – demokratijos stiprintojos: gerosios praktikos pavyzdžiai“. Šiandien Seimas užbaigė kovo 10 dieną prasidėjusią pavasario sesiją. Paskutinę darbo dieną Seimas patvirtino Vyriausybės parengtą Gamtinių dujų įstatymą. Lietuvos statistikos departamento duomenimis, ekonominių vertinimų rodiklis birželio mėnesį sudarė 7 procentus. Šiandien atidarytas Vilniaus Gedimino technikos universiteto Saulėtekio slėnio civilinės [...]

veidas.lt

– O ką tu gali žinoti – gali gi būti ir šitaip: skraidau sau staiga palubėj ir matau iš viršaus – guli va po manim toks kaip ašen. Guli su švarku, su geraisiais marškiniais, dar su kaklaraiščiu ir su batais.

veidas.lt

Europos maisto saugos kontrolės ir ligų prevencijos tarnybos trečiadienį pranešė tiriančios versiją, kad pavojingo E.coli bakterijų protrūkį Vokietijoje sukėlė vaistinės ožragės sėklos, kurios buvo importuotos iš Egipto 2009 ar 2010 metais.

veidas.lt

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) remia naujos atominės elektrinės projektą Lietuvoje, teigia JAV valstybės sekretorės Hillary Clinton (Hilari Klinton) pasiuntinys Eurazijos energetikai, pridurdamas, jog projektas – turint omenyje Ignalinos atominės uždarymą turėtų sulaukti Europos Sąjungos paramos.

veidas.lt

Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) generaliniu sekretoriumi paskirtas Italijos diplomatas Lambertas Zannieras, BNS ketvirtadienį patvirtino organizacijai pirmininkaujančios Lietuvos užsienio reikalų ministerija.

veidas.lt

Dešimt Lietuvoje išrinktų europarlamentarų ketvirtadienį kreipėsi į Vilnių porai valandų atvykstantį Lenkijos užsienio reikalų ministrą Radoslavą Sikorskį (Radoslaw Sikorski) padėti suaktyvinti visavertį dialogą ir dvišalius politinius ryšius su Lietuva.

veidas.lt

Rudenį Vyriausybė su socialiniais partneriais ketina pasirašyti socialinį susitarimą, žada premjeras Andrius Kubilius.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...