2011 Gegužės mėnesio archyvas

veidas.lt

Madridas paneigė informaciją, kad iš Ispanijos atvežti agurkai yra pavojingos žarnyno infekcijos šaltinis. Dėl infekcijos Europos šalyse apsinuodijo šimtai žmonių, 16 mirė, 14 iš jų Vokietijoje.

veidas.lt

Antano Valionio traukimasis iš Lietuvos ambasadoriaus Latvijoje pareigų buvo tikėtinas po jo pasisakymų apie padėtį šioje šalyje ir ypač jos Prezidentą Valdį Zatlerą, tačiau tai neturėtų daryti įtakos tolesniems abiejų šalių santykiams, teigė Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (TSPMI) dėstytojas doc. dr. Tomas Janeliūnas.

veidas.lt

Su Rusijos energetikų interesais susiję asmenys nebeturi įtakos, formuojant Lietuvos Vyriausybę, pareiškė premjeras Andrius Kubilius.

veidas.lt

Ispanijos šiaurėje vienas iš Vokietijos neseniai grįžęs 40 metų vyras gydomas intensyviosios terapijos skyriuje dėl įtariamos pavojingos atmainos žarninių lazdelių (Escherichia coli) infekcijos, antradienį pranešė medikai.

veidas.lt

Prezidentė Dalia Grybauskaitė grąžino Seimui pakartotinai svarstyti Miškų įstatymo pataisas, kuriomis numatoma galimybė privačiuose miškuose atstatyti buvusias sodybas, suskaidyti miškus į mažesnes nei 5 ha valdas ir sukuriamos sąlygos išvengti pareigos atkurti iškirstą mišką ar sumokėti už tai piniginę kompensaciją.

veidas.lt

Planšetinis kompiuteris „iPad“ technologijų rinkoje sukėlė tikrą revoliuciją. O visai neseniai pasirodęs antrosios kartos „iPad 2“ suteikia dar daugiau interaktyvių galimybių. Netikite? Įsitikinkite patys!

veidas.lt

Seimo delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje nariai sako, jog nė procento nuo šalies bendrojo vidaus produkto (BVP) nesiekiantis finansavimas gynybai, atsižvelgiant į įsipareigojimus NATO, bado akis ir privalo būti didinamas.

veidas.lt

Seimo narys, Informacinės visuomenės plėtros komiteto pirmininkas Arūnas Valinskas raštu kreipėsi į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją (VTEK), prašydamas ištirti, ar generalinis prokuroras Darius Valys nėra padaręs rimtesnių Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo pažeidimų nei tik formalus.

veidas.lt

Pernai nusikalstamumas Lietuvoje sumažėjo, o daugiausia padaryta su turtu susijusių nusikaltimų, pranešė Statistikos departamentas.

veidas.lt

Anksčiau drebindavęs Lietuvą solidžia prestižiškumą pabrėžiančia reklama, pastaraisiais metais Vilniaus festivalis pastebimai pritilo. Kodėl?

veidas.lt

Nuo birželio 1 d. Baltarusija didins bazinę palūkanų normą nuo 14 proc. iki 16 proc. ir taip bandys kovoti su infliacija, informuoja BBC.

veidas.lt

Honda – kaip teigiama – tai pirmasis mažas automobilis su hibridine pavara. Ar Honda Jazz tikrai “žalias” ir ekonomiškas, ar tai dar vienas rinkodarininkų triukas?

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...