2011 Rugsėjo 24

„Facebook“ – permainų sūkuryje

veidas.lt

 

Dar viena naujovė. Puslapio taikomųjų programų platforma buvo pritaikyta tam, kad vartotojai galėtų pasidalyti muzika ir kino filmais, kurių klausosi ir nuomojasi „Spotify“ ir „Netflix“ internetinėse svetainėse. Pvz., jei vartotojas klausysis kokios nors dainos, jo draugai galės tai matyt ir patys prisijungti jos pasiklausyti.

Markas Zuckerbergas šia snaujoves pavadino „operatyviu įžvalgumu“. „Manau, kad pasiklausyti kažkieno klausomos muzikos yra puiku, o dar yra puikiau, kad tu turi šansą parodyti savo draugams, ką tu klausaisi, koks yra tavo muzikos skonis ir tuo pačiu padėti jiems atrasti kažką naujo – tai gali jus dar labiau suartinti“, – teigė socialinio tinklo įkūrėjas.

Visos šios naujovės, pasak ekspertų, tai „Facebook“ bandymas išlaikyti savo vartotojus ir aplenkti vis didesnę konkurenciją sudarančius varžovus, tokius kaip „Google+“.

Tai ne pirmasis „Facebook“ atnaujinimas šią savaitę. Jau keletą savaičių puslapis keičiamas, atnaujinimas ir tai susilaukė tiek gerų, tiek labai blogų vertinimų.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...