- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Japoniškas kepsnys
Autorius: veidas.lt | 2011 06 21 @ 12:37 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
kalakuto krūtinėlės | 700 g |
raudonųjų saldžiųjų paprikų | 2 |
svogūnų | 2 |
aliejaus | 3 šaukštų |
sojų padažo | 6 šaukštų |
cukraus | 2 šaukštelių |
garstyčių | 4 šaukštelių |
apelsinų sulčių | 5 šaukštų |
svogūnų laiškų | pluoštelio |
Aliejų sumaišykite su sojų padažu, cukrumi, garstyčiomis. Į šį mišinį sudėkite mėsos kubelius, gabalėliais supjaustytas paprikas, į 8 dalis padalytus svogūnus ir marinuokite mažiausiai 1 valandą. Mėsos ir paprikų kubelius bei svogūnų griežinėlius pakaitomis suverkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių (arba keptuvėje) 8–10 minučių. Marinatą sumaišykite su apelsinų sultimis, suberkite susmulkintus svogūnų laiškus ir patiekite kaip padažą (nebūtinai).
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/japoniskas-kepsnys
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.