- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Įdarytos viščiukų krūtinėlės
Autorius: veidas.lt | 2011 05 05 @ 11:13 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
krūtinėlių | 4 |
sužiedėjusios bandelės | 1 |
įvairių kapotų žalumynų | 2 šaukštelių |
kiaušinio | 1 |
fermentinio sūrio (tinkamiausias masdamo) | 150 g |
druskos, pipirų | po žiupsnelį |
Viščiukų krūtinėles įpjaukite, pabarstykite druska, piprais. Bandelę išmirkykite, nuspauskite, sutrupinkite ir sumaišykite su žalumynais, kiaušiniu bei kubeliais pjaustytu sūriu. Šiuo mišiniu įdarykite kišenėles, susmeikite mediniais dantų krapštukais. Suvyniotas į foliją krūtinėles kepkite kepsninėje maždaug 20 minučių, tuomet išvyniokite ir dar 10 minučių pakepinkite ant grotelių.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytos-visciuku-krutineles
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.