2011 Sausio 18

Salotos

Baklažanų salotos

veidas.lt

"Moetrs savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
baklažanų 1 kg
česnako 6 skiltelių
petražolių ryšelio
baltojo vyno ir vyno acto po stiklinę
kvapiųjų pipirų žirnelių po 2-3 kiekvienam stiklainiui
cukraus, druskos  
aliejaus  

Baklažanus perpjaukite pusiau. Išskobkite vidų, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska ir palikite 2–3 val. Užvirinkite vyną su actu ir prieskoniais, įberkite druskos ir cukraus. Baklažanus apkepkite aliejuje, nusausinkite servetėle. Į stiklainius dėkite baklažanus, smulkintus česnakus, kapotas petražoles, užpilkite marinatu ir uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...