- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Baklažanų salotos

Autorius: veidas.lt | 2011 01 18 @ 11:00 | Kulinarija | No Comments

"Moetrs savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
baklažanų 1 kg
česnako 6 skiltelių
petražolių ryšelio
baltojo vyno ir vyno acto po stiklinę
kvapiųjų pipirų žirnelių po 2-3 kiekvienam stiklainiui
cukraus, druskos  
aliejaus  

Baklažanus perpjaukite pusiau. Išskobkite vidų, supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska ir palikite 2–3 val. Užvirinkite vyną su actu ir prieskoniais, įberkite druskos ir cukraus. Baklažanus apkepkite aliejuje, nusausinkite servetėle. Į stiklainius dėkite baklažanus, smulkintus česnakus, kapotas petražoles, užpilkite marinatu ir uždarykite.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/baklazanu-salotos

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.