paukštiena
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| ančių šlaunelių | 4 |
| raudonųjų svogūnų | 300 g |
| nedidelių bulvių | 400 g |
| aliejaus | 2 šaukštų |
| raudonojo vyno | 100 ml |
| paukštienos sultinio | 100 ml |
| medaus | 1 šaukšto |
| druskos, pipirų |
Šlauneles ištrinkite pipirais, druska ir gražiai apkepinkite įkaitintame aliejuje. Po to sudėkite į 8 dalis supjaustytus svogūnus, nuskustas, nuplautas bulves ir viską kartu kepkite 20 min. Supilkite vyną, sultinį. Kepimo indą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C, ir kepkite šlauneles maždaug 35 min., retkarčiais apverskite. Baigdama kepti pagardinkite padažą druska, pipirais bei medumi.