2011 Vasario 08

paukštiena

Anties kepsneliai su svogūnais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
ančių šlaunelių 4
raudonųjų svogūnų 300 g
nedidelių bulvių 400 g
aliejaus 2 šaukštų
raudonojo vyno 100 ml
paukštienos sultinio 100 ml
medaus 1 šaukšto
druskos, pipirų  

Šlauneles ištrinkite pipirais, druska ir gražiai apkepinkite įkaitintame aliejuje. Po to sudėkite į 8 dalis supjaustytus svogūnus, nuskustas, nuplautas bulves ir viską kartu kepkite 20 min. Supilkite vyną, sultinį. Kepimo indą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C, ir kepkite šlauneles maždaug 35 min., retkarčiais apverskite. Baigdama kepti pagardinkite padažą druska, pipirais bei medumi.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...