- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Anties kepsneliai su svogūnais

Autorius: veidas.lt | 2011 02 08 @ 12:19 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
ančių šlaunelių 4
raudonųjų svogūnų 300 g
nedidelių bulvių 400 g
aliejaus 2 šaukštų
raudonojo vyno 100 ml
paukštienos sultinio 100 ml
medaus 1 šaukšto
druskos, pipirų  

Šlauneles ištrinkite pipirais, druska ir gražiai apkepinkite įkaitintame aliejuje. Po to sudėkite į 8 dalis supjaustytus svogūnus, nuskustas, nuplautas bulves ir viską kartu kepkite 20 min. Supilkite vyną, sultinį. Kepimo indą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C, ir kepkite šlauneles maždaug 35 min., retkarčiais apverskite. Baigdama kepti pagardinkite padažą druska, pipirais bei medumi.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/anties-kepsneliai-su-svogunais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.