2010 Rugsėjo 23

Technologijos

Lietuvoje – naujausios LG namų kino sistemos

veidas.lt

Viena iš pirmaujančių pasaulio plokščiaekranių televizorių, garso bei vaizdo technikos gamintojų “LG Electronics” (LG) Lietuvos rinkai pristato naujausias namų kino sistemas “HT305SU” ir “HT355SD”.

“Siekdami klientams pasiūlyti maksimalią garso ir vaizdo kokybę, pristatome naujausius technologinius sprendimus. Tikime, jog paprastai įdiegiamos, stilingu dizainu ir pažangiomis technologijomis išsiskiriančios namų kino sistemos “HT305SU” ir “HT355SD” suras vietą kiekvienuose namuose”, – sako Sergey Samoilenko, “LG Electronics Latvia” komercijos direktorius.

Namų kino sistemos “HT305SU” ir “HT355SD” suderinamos su pilnos raiškos “Full HD” 1080p vaizdo standartu, užtikrinančiu maksimalios kokybės DVD vaizdą. 300W garsiakalbiai pagerina garso sklidimą patalpoje, perteikia natūralų skambesį. Naujosiomis sistemomis patogu naudotis – jos lengvai prijungiamos prie televizoriaus, o CD ar radijo įrašus perrašyti į USB laikmeną leidžia vienu mygtuko paspaudimu.

Apie LG Electronics, Inc.

Kompanija LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra viena iš pirmaujančių pasaulinių lyderių ir technologijų inovatorė buitinės elektronikos, buitinių prietaisų ir mobiliųjų komunikacijų srityse. 115-oje kompanijos struktūrinių vienetų visame pasaulyje, dirba daugiau nei 82 tūkstančiai žmonių. 2009 m. kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 43,4 mlrd. JAV dolerių. LG sudaro penki verslo padaliniai: “Home Entertainment”, “Mobile Communications”, “Home Appliance”, “Air Conditioning” ir “Business Solutions”. LG yra plačiaekranių televizorių, garso ir vaizdo technikos, mobiliųjų telefonų, oro kondicionierių ir skalbyklių gamybos lyderis pasaulyje. LG tapo pasauliniu ir technologiniu “Formulės-1″ partneriu, turinčių išskirtines teises šio renginio metu pristatyti vartotojų elektronikos prekes, mobiliuosius telefonus bei duomenų procesorius. Daugiau informacijos pateikiama www.lge.lt.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...