2010 Liepos 27

Jurgis Razma

A. Šedžiaus išpuolis prieš STT – tikrai neatsitiktinis

veidas.lt

Paaiškėjus, kad Seimo nario, socialdemokrato Andriaus Šedžiaus tėvui Alvydui Šedžiui Specialiųjų tyrimų tarnyba paskelbė įtarimus ėmus stambų kyšį, naujoje šviesoje atsiskleidžia A. Šedžiaus šių metų birželio 10 dieną paskelbta iniciatyva STT panaikinti. Komentuoja TS-LKD frakcijos seniūnas Jurgis Razma:

„Iškart po keisto socialdemokrato Seimo nario siūlymo kreipiausi į Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininką Algimantą Salamakiną ir Seimo laikinosios tyrimo komisijos galimai neteisėtam politinių ir interesų grupuočių poveikiui teisėsaugos institucijoms ir jų atliekamiems tyrimams bei galimam sąmoningam trukdymui pareigūnams tirti nusikalstamas veikas ištirti pirmininką Julių Sabatauską, prašydamas įvertinti Andriaus Šedžiaus viešus siūlymus naikinti Specialiųjų tyrimų tarnybą.

Iš paaiškėjusių naujų faktų, rodančių, kad į STT akiratį patekusiam Andriaus Šedžiaus tėvui pareikšti įtarimai, darau aiškią išvadą: spėjimai dėl parlamentaro darytos įtakos teisėsaugai yra vis labiau paremti faktais. A. Šedžiaus išpuolis prieš STT – tikrai neatsitiktinis.”

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...