2013 Rugpjūčio mėnesio archyvas

veidas.lt

Norintieji gyventi balanos gadynėje, apsikaišę šiaudinę trobą kunigaikščių paveikslais, turi žinoti paprastą dalyką: jie tikrai turi teisę taip gyventi. Bet privalo ir suprasti, kad tada Lietuvoje jie liks vieni.

veidas.lt

Vasaros pabaigoje tėvai susirūpina atžalų draudimu nuo nelaimingų atsitikimų – vaikų ir studentų draudimo internetu paklausa išauga daugiau nei trečdaliu, rodo draudimo bendrovės Seesam Insurance AS Lietuvos filialo duomenys. Nuo rugsėjo mėnesio drausdami vaikus nuo nelaimingų atsitikimų, tėvai galės pasirūpinti ir savo atžalų kuprinėse esančio turto saugumu tokių atsitikimų metu.

veidas.lt

Europoje gerindami ištuokų rekordus primiršome, kad iš tiesų santuokai būtinas dėmesys ir nuolatinės pastangos.

veidas.lt

Prezidentė susitiks su JAV Prezidentu B. Obama; visą šią savaitę viso pasaulio dėmesys krypsta į JAV ir Sirijos konfliktą; startavo akcija „Apsaugok mane“.

veidas.lt

  Kas gi šiandien mūsų laukia laidoje? Jūsų dėmesiui – „protingas“ namas. Jis tave pasitinka jaukia šiluma, garuojančia arbata ir pats pašeria tavo šunį. Tarp aktualiausių naujienų – „Mirosoft“ suirutė ir geriausi S. Ballmerio išsišokimai, išmanieji laikrodžiai ir nelabai suprastas „Nokia“ renginys Maskvoje. Na, ir žinoma, žaidimų bei įdomybių rubrikos – ne mes vieni šiomis [...]

veidas.lt

Lietuvos partijos neatlieka vienos esminių savo funkcijų – parinkti ir išugdyti tinkamiausias asmenybes valstybei valdyti.

veidas.lt

Šio sekmadienio, rugsėjo 1-osios vakarą, aštuonių Vokietijos klasikinės muzikos radijo stočių eteryje skambės lietuvių violončelininko Edvardo Armono ir latvių smuikininkės Baibos Skride atliekamas J. Brahms dvigubas koncertas bei jaunosios kartos kompozitoriaus Gedimino Gelgoto kūrinys “Never Ignore the Cosmic Ocean“.

veidas.lt

Visame pasaulyje daugėja šeimų, turinčių vos vieną vaiką.

veidas.lt

Pažangiausius ekologiško būsto ir darnios miestų plėtros kriterijus atitinkantys nekilnojamojo turto plėtotojai jau pradeda teikti savo projektus žaliosios architektūros Lietuvoje konkursui „Žalias miestas – geriausias NT EKO projektas 2013“.

veidas.lt

Nors susirgimų vėžiu Lietuvoje nustatoma vis daugiau, mirštamumas nuo šios ligos yra stabilus. Viena svarbiausių priežasčių – mokslinė pažanga diagnozuojant ir gydant piktybinius navikus.

veidas.lt

Stambaus verslo bendrovė gali patirti iki 2,4 mln. JAV dolerių žalą dėl sėkmingai įvykdytos tikslinės atakos. Tai išsiaiškino autoritetingos analitinės bendrovės „B2B International“ specialistai kartu su „Kaspersky Lab“, šių metų pavasarį atlikę viso pasaulio verslo atstovų apklausą „Global corporate IT security risks 2013“.

veidas.lt

Jei bent kiek domitės psichologija, bet ieškote ko nors lengvai skaitomo, jus turėtų sudominti nauja psichoterapeutės Genovaitės Bončkutės-Petronienės knyga, į kurią sugulė įsimintiniausi autorės psichoterapijos atvejai, kuriuos ji pavertė novelėmis. Siūlome ištrauką iš šio kūrinio.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...