2013 Gegužės mėnesio archyvas

veidas.lt

Lietuva ruošiasi pirmininkauti ES Tarybai ir kartu atvirai tyčiojasi iš pamatinių Europos vertybių.

veidas.lt

  Kalbėsime ganėtinai įdomia tema – virtualios valiutos Bitcoin, taip pat įspūdžiai iš pirmų lūpų apie Silicio slėnio gigantų gyvenimą, kaip visada, interneto įdomybės ir aktualiausios naujienos.

veidas.lt

Šį šeštadienį, birželio 1 dieną, startuoja didžiausia sportinė buriavimo regata Vilniaus regione „Galvės taurė 2013“. Į regatą šiemet įsitraukia ir olimpinės laivų klasės. Birželio 1-ąją vyks pirmasis iš dviejų „Galvės taurės“ etapų, kuriame kreiserinės jachtos Galvės ežere plauks aplink specialias bojas.

veidas.lt

Jau šeštą mėnesį iš eilės Lietuvoje didėja gyventojų įsiskolinimai, kurie stipriai gadina jų asmenines kredito istorijas. Pagrindinė skolų dalis tenka jauniems 25–36 metų žmonėms.

Saulius Lapėnas

veidas.lt

„Štai įvesime progresinius mokesčius ir gyvenimas susitvarkys“ – mėgsta postringauti, baugindami tautą, valdžios atstovai. Gali net pasirodyti, kad uždėjus didesnius mokesčius ant dar bandančio išsilaikyti ir taip jau negausaus vidutiniškai pasiturinčių Lietuvos piliečių sluoksnio, ant šalies prapliups auksinis lietus.

veidas.lt

Šįkart laidoje – tarptautinis miesto festivalis „Loftas Fest 2013“, devintoji vyno paroda „Vyno dienos 2013“, choreografinių miniatiūrų koncertas „Kūrybinis impulsas“ Nacionaliniame operos ir baleto teatre, taip pat Sigutės Stonytės ir Emilio Vėlyvio interviu.

veidas.lt

Praėjusį šeštadienį Lietuvoje vyko vienas didžiausių savanorystės renginių – beveik šimtas vaikų iš penkių globos namų dalyvavo vienuoliktus metus organizuojamame renginyje „Būkime kartu 2013“, prie kurio prisidėjo daugiau nei 150 savanorių iš užsienio ambasadų, privačių bendrovių ir viešųjų įstaigų, o renginį globojo Japonijos ambasada Lietuvoje.

veidas.lt

Nors didžiausios aistros Lietuvoje verda dėl naujos atominės elektrinės ir dujų terminalo statybos, tačiau energetikos specialistai ragina nepamiršti energijos taupymo, efektyviai naudojant turimus išteklius.

veidas.lt

Pramuštgalvis verslininkas R.Bransonas savo asmeniniu pavyzdžiu įrodė, kad nepasiekiamų dalykų nėra – disleksijos kamuojamas ir prastai mokęsis vaikinas atkaklumo, drąsos ir nuojautos dėka tapo vienu žymiausių ir labiausiai įkvepiančiu šių laikų verslininkų.

veidas.lt

Visos trys Baltijos šalys: Lietuva, Latvija ir Estija – šiųmetinio Vokietijoje vyksiančio „Schleswig – Holstein“ klasikinės muzikos festivalio dėmesio centre. Festivalio organizatoriai paskelbė, kurie muzikantai mūsų šalies muzikinę kultūrą atstovaus šiame prestižiniame renginyje, vyksiančiame nuo liepos 6 d. iki rugpjūčio 25 d.

veidas.lt

Prieš 65 metus, 1948 m. gegužės 22–23 dienomis, Lietuvoje vyko vienas didžiausių gyventojų trėmimų, per kurį prievarta iš tėvynės buvo išvežtos 11 345 šeimos, o tai beveik 40 tūkst. žmonių.

veidas.lt

Vilniuje atsiranda vis daugiau nestandartinių gyvenamųjų erdvių. Užupio kaimynystėje plėtojami „Belmonto loftai“ naujakurius kviečia įsikurti penthauzo tipo būstuose, itin populiariuose visame pasaulyje.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...