2013 Sausio mėnesio archyvas

veidas.lt

Kompanija „Google“ šiandien spaudos konferencijoje Vilniuje pranešė, papildžiusi „Google Maps Street View“ duomenų bazę Lietuvos miestų gatvių bei kelių vaizdais, leidžiančiais vartotojams iš visų pusių apžiūrėti Lietuvos miestus bei svarbiausius turistinius objektus taip, kaip jie būtų matomi realiai stovint šalia jų.

veidas.lt

Preliminariais duomenimis, 2012 metais AB SEB bankas uždirbo 126,3 mln. litų (36,6 mln. eurų), o AB SEB banko grupė – 86,3 mln. litų (25,0 mln. eurų) neaudituoto grynojo pelno.

veidas.lt

Buvęs „Kauno grūdų“ bendrovės sargas, o dabar stambiausias šios įmonių grupės akcininkas Tautvydas Barštys taip ir nepajėgė atsikratyti laukinio kapitalizmo verslininko įvaizdžio.

veidas.lt

Nuostabiausios Lietuvos vietos nuo šiol bus matomos interneto vartotojams visame pasaulyje

veidas.lt

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ 2012 m. uždirbo 507 mln. Lt. Bendrovė ir praėjusiais metais aktyviai plėtojo mobiliųjų duomenų verslą, atsižvelgdama į vis augantį savo vartotojų poreikį mobiliojo interneto paslaugoms.

veidas.lt

Per pastaruosius porą metų jau penkios valstybės leido homoseksualų poroms tuoktis. Ar Prancūzija taps šeštąja tokia valstybe ir ar susituokusiems homoseksualams šioje šalyje bus leidžiama įvaikinti vaikus?

veidas.lt

Pirmąją vasario savaitę sostinės kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ rengiamas Japonijos kino festivalis, pristatantis septynis šios šalies klasikinio kino meistrų filmus. Juostos sukurtos nuo 1936 iki 2004 m. ir vaizduoja Japoniją nuo pat viduramžių iki 1980-ųjų. Kadangi nė vienas filmas neapsieina be meilės istorijos, žiūrovai turės galimybę stebėti, kaip epochų virsmai Japonijoje darė įtaką vyro [...]

Audrius Bačiulis

veidas.lt

Gali būti, kad pirmoje vasario mėnesio pusėje pagaliau ims tirpti ledai, kelintus metus šaldantys Vilniaus ir Varšuvos santykius.

veidas.lt

Lietuvoje gajus mitas, kad bankai susižeria milijonus brangiai apmokestindami verslininkus, suteikiančius galimybę savo klientams atsiskaityti mokėjimo kortelėmis. Ir nors Lietuvoje verslininkai už kiekvieną pervedimą bankams iš tiesų sumoka gerokai daugiau nei, tarkime, Latvijoje ar Estijoje, bankai aiškina iš to nepasipelną.

veidas.lt

Šiuo metu visi Lietuvos vaikų globos namai yra atnaujinti bei pertvarkyti, tačiau daugelyje jų ir toliau gyvenimas eina griežtai sustyguotu valdiškos įstaigos ritmu.

veidas.lt

Vasario 2 d. flamenko klubas „Tientos“ kviečia į tradicija tapusią atvirų durų dieną visus norinčius atrasti ir susipažinti su flamenko kultūra bei sudalyvauti nemokamoje šokio pamokoje.

veidas.lt

Naujesni automobiliai į Lietuvą atrieda kur kas rečiau negu į Latviją ar Estiją. Jeigu pas kaimynus pernai daugiausiai buvo įvežama 6–10 metų amžiaus automobilių, tai Lietuvoje – prieš 11-15 metų pagamintų transporto priemonių.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...