2012 Liepos mėnesio archyvas

veidas.lt

„Žinote, kartais sutinki žmonių ir jie tokie malonūs, kad pasikvieti į namus ir kalbiesi, o jie pasakoja vis daugiau ir daugiau šaunių dalykų? Bet tada sakai, gal pratęskime pokalbį kitą dieną, bet jie neišeina ir vis kalba ir tos kalbos darosi vis labiau trikdančios ir sakai, jau tikrai gana, baikit? Panašiai vyksta su infliacija.“

veidas.lt

Lietuvos keliai Baltarusijos kryptimi pastaruoju metu primena kažkada liūdnai pagarsėjusius kelius Lenkijoje: stipriai išdaužyti, duobėti ir apleisti, pasienyje akis ir svečiams iš Baltarusijos, ir į šią šalį vykstantiems lietuviams bado nusidėvėjusi danga.

veidas.lt

Tarpukariu meilės Lietuvai ženklai buvo ryškūs įvairiose srityse – politikoje, žiniasklaidoje, renginiuose, ugdymo įstaigose ir net kasdienėje aplinkoje. Kodėl to taip sunku rasti šiandien?

veidas.lt

LIETUVA EKSPRESAS SAVAITĖ – 6–7 SENTENCIJOS – 9 SAVAITĖS INTERVIU: „Mokykla galėtų būti ir ant ratų“, – mano švietimo viceministras V.Bacys – 10 RINKIMŲ PROJEKTAS KONTROVERSIŠKIEJI: A.Zuokas nesugeba būti antras – 12 KONSERVATORIAI: R.Juknevičienė – konservatorių lyderio dešinioji ranka, kad ir kas juo būtų – 15 LIETUVA – JAUNA JŪRINĖ VALSTYBĖ TYRIMAS: Klaipėdos uosto plėtra [...]

veidas.lt

Kelio ženklai yra neatsiejam šiuolaikinio pasaulio dalis. Be jų keliauti pasidarytų neįmanoma, susidarytų didžiulės eismo spūstys, avarijos. Nuo ko viskas prasidėjo ir kaip kelio ženklai vystėsi?

veidas.lt

Prezidentas Algirdas Brazauskas – vienas iš dviejų iškiliausių atkurtosios valstybės politikų, įkūnijęs tą dalį Lietuvos, kuri tapatina save su sovietmečiu ir jo gerove.

veidas.lt

Naftos gavyba gali sumažėti per 10 metų – ne dėl to, kad ji baigiasi, bet dėl pigesnių elektromobilių ir tobulesnių vidaus degimo variklių.

veidas.lt

Jei nebus stiprios, konkurencingos Europos, nebus ir stiprios Lietuvos.

veidas.lt

Lietuvos laisvosios rinkos institutas (LLRI) savo 30-ame Lietuvos ekonomikos tyrime prognozuoja, kad šiemet Lietuvos ekonomika augs lėčiau nei pernai – 2,9 proc., o 2013 m. BVP išaugs 3 proc.

veidas.lt

Šių dienų lietuvių emigranto portretas. Koks jis?

veidas.lt

Tyrėjai aptiko požymių, jog vandens kaimyninėje Marso planetoje gali būti nepalyginamai daugiau nei buvo įsivaizduojama iki šiol.

veidas.lt

Istorija šiam miestui skyrė svarbią valstybei misiją, kuri padėjo gerus pamatus vystytis pramonės, švietimo, sporto, meno megapoliui.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...