2010 Gegužės mėnesio archyvas

V.A.Bumelis

veidas.lt

i ištrauka – iš leidyklos “Tyto alba” naujausios knygos “99 %”, parašytos mokslininko ir verslininko V.A.Bumelio, puikiai tiktų ir į verslo, ir į visuomenės puslapius. Bet kultūrai pinigų tema irgi visada aktuali.

Edita Žiobienė

veidas.lt

Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė sako, kad Drąsiaus Kedžio dukters teises pažeidžia tiek Garliavoje susirinkusi minia, tiek mergaitės seneliai.

Egzaminai

veidas.lt

Vilniuje iš pirmadienį vykstančio lietuvių kalbos egzamino buvo pašalintas vienas abiturientas, naudojęsis mobiliuoju telefonu, teigia švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavčius.

Mokesčiai

veidas.lt

Ekonomistai mano, kad Lietuva sunkiai atlaikytų naujų mokesčių bangą – progresiniai mokesčiai paskatintų iš šalies emigruoti geriausius specialistus, o nekilnojamojo turto ir automobilių apmokestinimas smarkiausiai kirstų nukraujavusiai vidurinei klasei ir grąžintų Lietuvą į recesiją.

Svastikos

veidas.lt

Internete pasirodžius nuotraukoms su svastikas vaizduojančiais lipdukais ant lietuviškų produktų Rusijos prekybos centruose, Lietuvos diplomatas sako, kad tai tikriausiai vienkartinė akcija, bandant kuo plačiau paskleisti informaciją.

Išmokos

veidas.lt

Partijos “Tvarka ir teisingumas” prezidiumas partijos nariams Kauno miesto savivaldybės taryboje nurodė atsisakyti galimų išmokų jų šeimos nariams, kurios priklausytų po jų mirties.

Pinigai

veidas.lt

„Veidas“ ir toliau planuoja tirti ir atskleisti, kaip milijonai litų, pasinaudojant viešosiomis įstaigomis, pasiekia politikų ir jų šeimos narių kišenes.

Nusikaltimai

veidas.lt

Nuo 2008 m. užregistruotų nusikalstamų veikų skaičius kasmet didėjo apie 6–7 procentus, ir 2009 m. siekė 83,2 tūkst., praneša Statistikos departamentas.

Be darbo

veidas.lt

Prasidėjus ekonominei krizei pasaulį sudrebino žinios apie nusižudžiusius milijardierius Kirką Stephensoną, Adolfą Mercklę ir Christopherį Fosterį, kuris dar nušovė ir savo žmoną bei dukterį.

Vartojimas

veidas.lt

Pernai susitaikę su 30–40 proc. smukusia apyvarta, šiemet prekybos ir pramogų centrai jau įžvelgia teigiamų tendencijų ir kalba apie šiokią tokią stabilizaciją.

celiulitas

veidas.lt

Celiulitas neišgydomas. Nei prabangūs kremai, nei įmantrūs masažai negali padėti jo visiškai atsikratyti. Tačiau pasiekti, kad jis būtų kuo mažiau matomas – tikrai įmanoma.

Žalingi įpročiai

veidas.lt

Per pastaruosius keturis tūkstančius metų visos politinės, religinės ir visuomeninės permainos žmogaus elgesį su alkoholiu mažai tepakeitė.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...