2013 Liepos 26

„Prestigio“ pristato didžiausią telefoną „MultiPhone 5300 DUO“

veidas.lt

Sparčiai auganti tarptautinė kompanija „Prestigio“ pristato naują didelės ekrano įstrižainės modelį su keturių branduolių procesoriumi ir 8.0 MP kamera. Tai naujasis „Prestigio MultiPhone 5300 DUO“.
„Prestigio MultiPhone 5300 DUO“ modelio didžiulė ekrano įstrižainė ir keturių branduolių procesorius garantuoja itin malonius potyrius naudojant šį prietaisą tiek komunikacijai, tiek laisvalaikio praleidimui, tiek, žinoma, ir darbui. Vartotojų  pageidaujama draugiška sąsaja bei greita jutiklinio ekrano reakcija taip pat sutinkami naujajame „MultiPhone 5300 DUO“.
Keturių branduolių procesoriaus dėka užtikrinamas maksimalus įrenginio atliekamų procesų efektyvumas neišsekinant telefono baterijos: vienu metu galite naudotis keliomis aplikacijomis, naršyti internete ir žiūrėti internetinius filmukus be jokių trikdžių ir užlaikymų. Naujausias „Qualcomm MSM8225Q“ procesorius yra asinchroniškas (kiekvienas jo branduolys yra įjungiamas ir išjungiamas atskirai), todėl telefonas turi visą reikalingą galią, kuomet jos reikia ir tuo pačiu nešvaisto baterijos energijos veltui, kuomet iš telefono reikalaujame paprasčiausių veiksmų atlikimo.
8 MP kamera su „Back Side Illumination“ funkcija puikiai tinka smagių gyvenimiškų akimirkų užfiksavimui ir specialių renginių fotografavimui. Nuotraukų ryškumą ir spalvingumą prasto apšvietimo sąlygomis garantuoja LED blykstė.
5,3“ įstrižainės „Reality Display“ ekranas pasižymi ypatingai dideliu vaizdo taškų tankiu, todėl nuotraukos rodomos labai  ryškiai, o plati spalvų gama užtikrina, kad kiekvienas kadras bus dar ir itin detalus. „Adreno 203“ grafikos procesorius leidžia žaisti įspūdingiausius ir imliausius resursams 3D žaidimus bei naršyti internete greitai ir be jokių užlaikymų.
Paprastai išmanieji telefonai naudoja daug energijos netgi tuomet, kai jais itin aktyviai ir nesinaudoji – bateriją išsekinti gali telefone esančios ir nepastebimai fone veikiančios aplikacijos. Su šiuo „MultiPhone 5300 DUO“ telefonu tokios problemos neiškils – ypatingai ilgą gyvavimo trukmę turinti 2100 mAh baterija leis žengti žingsnį į priekį ir naudotis visais telefono privalumais (muzika, filmais ir internetu) be reikalo nesijaudinant dėl baterijos resursų išsaugojimo.

Kaina: „MultiPhone 5300 DUO“ pardavimo kaina yra 799 Lt.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...