2013 Birželio 27

„Prestigio“ pristato „MultiPhone 5430“ su „Intel Inside®“ procesoriumi

veidas.lt

PAP5430_1

Lietuvoje įvyko pirmojo kompanijos „Prestigio“ išmaniojo telefono su „Intel Inside®“ procesoriumi pasaulinė premjera, kurios metu buvo pristatytas „MultiPhone 5430“ modelis.

„MultiPhone 5430“ išmanusis telefonas skirtas patenkinti vis didėjantiems Centrinės ir Rytų Europos vartotojų poreikiams už protingą kainą įsigyti įrenginį, kuris galvoja ir reaguoja taip pat greitai kaip ir jie. „MultiPhone 5430“ su patobulintu „Intel®“ procesoriumi užtikrina greitą naršymą internete, ypatingai greitai veikiančias aplikacijas bei jokių didesnių pastangų nereikalaujantį darbą su keliomis aplikacijomis vienu metu. Telefono kaina Lietuvos rinkoje bus 699 Lt, prekyboje bus nuo liepos vidurio.
„MultiPhone 5430“ turi „Intel® Atom™ Z2420“ procesorių su „Intel® Hyper-Threading“ technologija, kuri leidžia pasiekti iki 1,2 GHz greitį. Šis galingas prietaisas įgalina daugybę multimedijos privalumų ir suteikia malonumą dirbant su bet kokiomis „Android“ aplikacijomis. Kompaktiško dizaino telefonas turi ypatingai ryškų ir kokybišką 4,3“ įstrižainės jutiklinį ekraną, FM radiją, lankstumo ir laisvės suteikiančią praplečiamą atmintį ir HSPA+ su „Intel“ kompanijos „XMM 6265“ modemu.
„Intel® Atom™ Z2420“ procesorius „MultiPhone 5430“ išmaniajam telefonui suteikia klasikinius „Intel“ privalumus ir stiprybes: jis įgalina itin greitai į prisilietimus reaguojančią ir todėl ypatingai patogią naudoti vartotojo sąsają, kuri kartu pagerina ir „Prestigio MultiPhone 5430“ telefono patobulintos 8 MP HD kameros veikimą –  per vieną sekundę telefonas gali padaryti net iki 8 nuotraukų. „MultiPhone 5430“ taip pat pasižymi HD kokybės filmavimu bei mobiliaisiais kompiuteriniais žaidimais su pilnai integruotu grafikos varikliuku, kuris suteikia įtraukiantį 3D vaizdą bei puikius reakcijos laikus.
„Mes esame labai patenkinti pirmuoju bendru su kompanija „Intel“ išmaniųjų telefonų projektu, nes tai yra dalis plataus bendradarbiavimo. Tai leis mums ir toliau siekti pagrindinio mūsų įmonės tikslo – suteikti vartotojui kokybišką ir patikimą produktą už prieinamą kainą,“ – teigia kompanijos „Prestigio“ pardavimų vadovas Lietuvoje Vykintas Žilinskas.
„Kompanijos „Intel“ procesoriai pakeitė patį išmaniųjų telefonų veikimo principą, – teigia ir „Intel“ verslo vystymo vadovas Baltijos šalims Ramūnas Domarkas, – Telefonai dabar gali veikti greičiau be jokių trukdžių, o naujosios platformos dėka bus apčiuopiamai prailginta ir baterijos tarnavimo trukmė. Kompanijos „Prestigio“ pasirinktas „Intel® Atom™ Z2420“ procesorius puikiai atspindi šio meto situaciją Rytų Europos rinkoje, kur rinka, didėjant mobiliojo interneto vartojimui, reikalauja ir vis greitesnių mobiliųjų platformų sprendimų.“
„Pirmuoju žingsniu Lietuvoje dar 2012 metų gruodį pristatėme išmaniuosiu telefonus už prieinamą kainą, o po kelių mėnesių su „Prestigio“ kompanijos flagmanu „MultiPhone 4500 Duo“ jau konkuravome ir su rimčiausiais rinkos žaidėjais. Su tokiu didžiulę patirtį sukaupusiu partneriu kaip „Intel“ esame pasiruošę žengti dar toliau ir „MultiPhone 5430“ tą puikiai iliustruoja,“ – teigia „Prestigio“ pardavimų vadovas Lietuvoje Vykintas Žilinskas

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...