2010 Rugpjūčio 28

Žuvis

Žuvies suktinukai su daržovėmis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
baltos žuvies filė 400 g
cukinijų 2
morkos 1
svogūno 1
poro 1
špinatų 50 g
grietinėlės 150 ml
aliejaus 1 šaukšto
druskos, pipirų  
Garnyrui:  
šviežių pjaustytų daržovių  

Filė supjaustykite plonomis juostelėmis, cukinijas – plonomis plačiomis juostomis. Ant maistinės plėvelės išdėliokite cukinijų juostas, ant jų – filė, apibarstykite druska, pipirais. Kartu su plėvele suvyniokite standų vyniotinį. Vyniotinio ilgis turi būti 10–13 cm. Paruoškite daržovių sultinį: išvirkite pjaustytas morkas, svogūną, įberkite druskos, pipirų žirnelių. Vyniotinį suvyniokite į foliją ir virkite sultinyje 10–15 min., po to palikite puode dar 30 min. Paruoštą vyniotinį išvyniokite, supjaustykite 45 laipsnių kampu. Paruoškite padažą: porą supjaustykite, apkepkite aliejuje, įdėkite pjaustytų špinatų, supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite. Padažą suplakite elektriniu plaktuvu. Suktinukus patiekite su padažu ir šviežiomis daržovėmis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...