2011 Vasario 17

padažas

Ugninis padažas

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Pagaminti 300 g reikės:

Produktai Kiekis
aitriosios paprikos 1
pomidorų tyrės 2 šaukštų
smulkintų česnakų 2 šaukštų
pomidorų 100 g
alyvų aliejaus 100 ml
bazilikų lapelių geroko pluoštelio
tarkuoto kietojo sūtio 2 šaukštų

Aitriąją papriką perpjaukite, išvalykite sėklas, o paprikos minkštimą smulkiai sukapokite. Bazilikų lapelius, česnakus bei pomidorų minkštimus susmulkinkite virtuviniu kombainu. Gautą masę pasūdykite, sukrėskite pomidorų tyrę, suberkite aitriosios paprikos gabalėlius, supilkite aliejų ir viską permaišykite. Pabarstykite sūriu. Tinka prie grotelinių kepsnių.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...