2011 Balandžio 02

padažas

Desertinis vyšnių padažas

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
konservuotų vyšnių 1 indelio (680 g)
vanilinio pudingo miltelių 1 pakelio
cukraus 3 šaukštų
šiek tiek vandens  

Vyšnias su visu skysčiu užvirinkite. Pudingo miltelius pagal nurodymus ant pakelio gerai išmaišykite su vandeniu ir cukrumi, supilkite į vyšnias ir maišykite tol, kol padažas sutirštės. Padažą patiekite karštą su varškės pudingu ar kukuliais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...