| produktai: | Kiekis: |
|---|---|
| maskarponės sūrio | 240 g |
| brendžio | 2 šaukštų |
| pieno | 1 šaukšto |
| cukraus | 1/2 stiklinės |
| vanilinio cukraus | |
| riebios grietinėlės | 1/2 stiklinės |
| sausainių "Damų piršteliai" | 100 g |
| juodos stiprios kavos | 2-3 šaukštų |
| persikų | 2-3 |
| Papuošti: | |
| riebios grietinėlės | 1/2 stiklinės |
| cukraus | 2 šaukštų |
| brendžio | 1 šaukšto |
| vanilinio cukraus | |
| vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų |
Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų.
Juos apšlakstykite kava. Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus – likusią sūrio masę. Papuošti skirtą grietinėlę iki standžių putų suplakite su cukrumi, brendžiu, vaniliniu cukrumi. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą. Patiekite su vaisių skiltelėmis ar uogomis.