2011 Rugpjūčio 03

Tiramisu desertas su vaisiais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai: Kiekis:
maskarponės sūrio 240 g
brendžio 2 šaukštų
pieno 1 šaukšto
cukraus 1/2 stiklinės
vanilinio cukraus  
riebios grietinėlės 1/2 stiklinės
sausainių "Damų piršteliai" 100 g
juodos stiprios kavos 2-3 šaukštų
persikų 2-3
Papuošti:  
riebios grietinėlės 1/2 stiklinės
cukraus 2 šaukštų
brendžio 1 šaukšto
vanilinio cukraus  
vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų  

Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų.

Juos apšlakstykite kava. Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus – likusią sūrio masę. Papuošti skirtą grietinėlę iki standžių putų suplakite su cukrumi, brendžiu, vaniliniu cukrumi. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą. Patiekite su vaisių skiltelėmis ar uogomis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...