2010 Lapkričio 14

Pomidorai

Pomidorai su cinamonu ir gvazdikėliais

veidas.lt

"Moters savaitgalio " archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
vyšninių ar slyvinių pomidorų 2 kg
laurų lapų 6
šviežio imbiero 50 g
gvazdikėlių ir kvapiųjų pipirų po šaukštelį
tarkuoto cinamono šaukšto
cukraus 250 g
vyno acto stiklinės
druskos žiupsnelio

Į puodą įpilkite 0,5 stiklinės vandens, įmeskite laurų lapus, imbierą, gvazdikėlius, kvapiuosius pipirus, suberkite cinamoną, cukrų, druską.  Užvirinkite, įpilkite vyno acto, virkite ant mažos ugnies 15 min. Pomidorus sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite karštu marinatu, pakaitinkite 10 min. ir uždarykite. Laikykite šaltai.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...