- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Pomidorai su cinamonu ir gvazdikėliais

Autorius: veidas.lt | 2010 11 14 @ 11:00 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio " archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
vyšninių ar slyvinių pomidorų 2 kg
laurų lapų 6
šviežio imbiero 50 g
gvazdikėlių ir kvapiųjų pipirų po šaukštelį
tarkuoto cinamono šaukšto
cukraus 250 g
vyno acto stiklinės
druskos žiupsnelio

Į puodą įpilkite 0,5 stiklinės vandens, įmeskite laurų lapus, imbierą, gvazdikėlius, kvapiuosius pipirus, suberkite cinamoną, cukrų, druską.  Užvirinkite, įpilkite vyno acto, virkite ant mažos ugnies 15 min. Pomidorus sudėkite į paruoštus stiklainius, užpilkite karštu marinatu, pakaitinkite 10 min. ir uždarykite. Laikykite šaltai.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/pomidorai-su-cinamonu-ir-gvazdikeliais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.