2011 Sausio 12

pomidorai

Pomidorai, apkepti su šparaginėmis pupelėmis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
pomidorų 4
šparaginių pupelių 200 g
kiaušinių trynių 2
tarkuoto sūrio 2 šaukštų
krapų ryšelio
druskos, pipirų  
žalumynų papuošti  

Nupjaukite pomidorų viršūnes, išskobkite vidų. Šparagines pupeles virkite pasūdytame vandenyje 15 min. Du šaukštus pupelių atidėkite, likusias smulkiai sukapokite, įdėkite kiaušinių trynius, tarkuotą sūrį, druskos, pipirų, išmaišykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. vincentas.sakas vincentas.sakas rašo:

    gamtoje šparaginių pupelių nėra. Tą pavadinimą sukūrė botanikos nesimokę bukagalviai, kurie nesugeba atskirti šparago nuo pupelės


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...