2010 Rugsėjo 06

Blynai

Patisonų blyneliai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės

Produktai Kiekis
patisonų 1 kg
sviesto 3 šaukštų
kiaušinių 3
kvietinių miltų 1,5 stiklinės
kepimo miltelių  
aliejaus  
druskos  
cukraus  

Patisonus supjaustykite, išvirkite ir pertrinkite per sietelį. Į pertrintą masę įdėkite sviesto, cukraus, įmuškite kiaušinius (baltymus išplakite su žiupsneliu druskos), kepimo miltelius. Masę išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynelius. Patiekite su grietine arba mėgstama uogiene.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...