- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Patisonų blyneliai

Autorius: veidas.lt | 2010 09 06 @ 11:34 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės

Produktai Kiekis
patisonų 1 kg
sviesto 3 šaukštų
kiaušinių 3
kvietinių miltų 1,5 stiklinės
kepimo miltelių  
aliejaus  
druskos  
cukraus  

Patisonus supjaustykite, išvirkite ir pertrinkite per sietelį. Į pertrintą masę įdėkite sviesto, cukraus, įmuškite kiaušinius (baltymus išplakite su žiupsneliu druskos), kepimo miltelius. Masę išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynelius. Patiekite su grietine arba mėgstama uogiene.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/patisonu-blyneliai

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.