Moliūgai
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| svogūno | 1 |
| alyvų aliejaus | 3 šaukštų |
| moliūgų mėsos | 500 g |
| druskos, pipirų | |
| cukraus | 1 šaukštelio |
| cinamono | 1 šaukštelio |
| razinų | 3 šaukštų |
| žemės riešutų | 50 g |
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudėkite 2 cm dydžio kubeliais pjaustytus moliūgus ir kepkite ant silpnos ugnies 5 min. Suberkite razinas, cinamoną, cukrų, įberkite druskos, pipirų, uždenkite ir kepkite 10–15 min. nuolat maišydama. Prieš patiekdama pabarstykite sausoje keptuvėje kepintais žemės riešutais.
Patarimas: šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą.