2010 Gruodžio 23

Moliūgai

Moliūgai su razinomis ir riešutais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
svogūno 1
alyvų aliejaus 3 šaukštų
moliūgų mėsos 500 g
druskos, pipirų  
cukraus 1 šaukštelio
cinamono 1 šaukštelio
razinų 3 šaukštų
žemės riešutų 50 g

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudėkite 2 cm dydžio kubeliais pjaustytus moliūgus ir kepkite ant silpnos ugnies 5 min. Suberkite razinas, cinamoną, cukrų, įberkite druskos, pipirų, uždenkite ir kepkite 10–15 min. nuolat maišydama. Prieš patiekdama pabarstykite sausoje keptuvėje kepintais žemės riešutais.

Patarimas: šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...