2010 Lapkričio 02

Šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
šparaginių pupelių  
1 litrui marinato:  
cukraus 4 šaukštų
druskos 2 šaukštų
citrinos rūgšties 1 šaukštelio
pipirų, laurų lapų  

Nupjaustykite šparaginių pupelių galiukus, trumpai apvirkite, sudėkite į stiklainiukus, užpilkite marinatu. Vienam litriniam stiklainiui užtenka puslitrio skysčio. Stiklainius, uždėjusi ant jų dangtelius, įstatykite į puodą su vandeniu ir kaitinkite apie 15–20 min., po to uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. ir čia tas pats ir čia tas pats rašo:

    blogi reikalai ir Veido redakcijoje: darbuotojai nėra baigę vidurinės mokyklos, o jei mokėsi, tai iš botanikos turėjo nulį. Šparagai nuo pupelės skiriasi kaip stirna nuo kiaunės, todėl visame pasaulyje minimos pupelės vadinamos ankštinėmis. Net rusai jas vadina stručkovyj fasolj. Kad pardavėjos mažamokslės – taip jau įprasta, o kad redaktoriai ir korektoriai, – matyt, irgi jau darosi įprasta


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Kaip vertinate galimybę, kad S.Skvernelis vadovaus naujai Vyriausybei?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...