2011 Liepos 12

Desertas su šokoladu ir migdolais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai: Kiekis:
riebios grietinėlės 1 puodleio
juodojo šokolado 100 g
sviesto 100 g
migdolų kelių saujų
kakavos miltelių  
šviežių ar konservuotų vaisių  

Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite  verdančią grietinėlę. Maišydama grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės. Smulkintų migdolų įberkite į nedideles formeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiaid ar konservuotais vaisiais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (1)

  1. Saule Saule rašo:

    Puikus receptas! Man labai patinka gaminti tokius! Arba jau kai visai nelieka laiko pirkti mažose kepyklėlėse ar iš kepėjų kaip https://www.soulkitchen.lt/produkto-kategorija/desertai/ tuomet gauni desertą kaip darytą namie beveik. Beveik, nes kaip pats pasigamini dar ir savim džiaugiesi :)


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...