- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Desertas su šokoladu ir migdolais
Autorius: veidas.lt | 2011 07 12 @ 12:56 | Kulinarija | 1 Comment
Produktai: | Kiekis: |
---|---|
riebios grietinėlės | 1 puodleio |
juodojo šokolado | 100 g |
sviesto | 100 g |
migdolų | kelių saujų |
kakavos miltelių | |
šviežių ar konservuotų vaisių |
Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite verdančią grietinėlę. Maišydama grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės. Smulkintų migdolų įberkite į nedideles formeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiaid ar konservuotais vaisiais.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/desertas-su-sokoladu-ir-migdolais
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.