- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Desertas su šokoladu ir migdolais

Autorius: veidas.lt | 2011 07 12 @ 12:56 | Kulinarija | 1 Comment

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai: Kiekis:
riebios grietinėlės 1 puodleio
juodojo šokolado 100 g
sviesto 100 g
migdolų kelių saujų
kakavos miltelių  
šviežių ar konservuotų vaisių  

Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite  verdančią grietinėlę. Maišydama grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės. Smulkintų migdolų įberkite į nedideles formeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiaid ar konservuotais vaisiais.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/desertas-su-sokoladu-ir-migdolais

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.