2012 Sausio 30

Geriausi Lietuvos merai 2012 m.

Pirkite pilną straipsnį PDF

“Veidas” jau ketvirtą kartą apklausė 180 ekspertų: pačius merus, taip pat per 130 aukščiausio rango valstybės tarnautojų, verslo organizacijų atstovų ir sudarė daugiausiai naudos savo miestams ir rajonams duodančių merų reitingą.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentarai (4)

  1. ABAA ABAA rašo:

    Vinkus -visada Vinkus,ar jis buvo gydytojas ,ligonines vadovas,ministras,diplomatas ar meras.Tai zmogus ,norintis ir mokantis dirbti ir lengvai priverciantis tai daryti salia esancius.Kad toki premjera Lietuva turetu,bet garbetroskos neismaneliai is tolo jo vengia,kad tik nenustumtu ju is siltos kedes.

  2. Tadas Tadas rašo:

    Pagarba siam zmogui,nors asmeniskai jo ir nepazistu,bet jo nuveikti darbai kalba uz save.Pasirodo,kad mazi vyrai buna dideli.

  3. algirdas algirdas rašo:

    Absoliutus karjeristas nieko gero gyvenime nepadares.Baisus pataikunas visada stengiantis kam nors ilysti i gera vieta,ir prie veido prilindo.Iki Druskininku mero arba Palangos jam toli kaip iki kosmoso.Visi pareigunai bekit nuo jo tai zmogus neturintis padorumo.

  4. Stepas Stepas rašo:

    Teisingai Algirdas rašo. Vinkus toks ir yra.


Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...