2011 Balandžio 20

salotos

Špinatų salotos

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
špinatų 250 g
agurko 1
ridikėlių 6
žaliųjų alyvuogių (be kauliukų) 8
pievagrybių 150 g
citrinos sulčių 2 šaukštų
grietinės 4 šaukštų
garstyčių 1 šaukšto
aliejaus 3 šaukštų
prieksoninių žalumynų (krapų, petražolių ir kt.)  
pipirų, druskos ir cukraus pagal skonį

Susmulkinkite nuplautus ir nusausintus špinatų lapus. Agurkus supjaustykite griežinėliais, ridikėlius – skridinėliais, alyvuoges – puselėmis. Sukapokite pievagrybius ir visus produktus sumaišykite. Iš citrinos sulčių, grietinės, garstyčių, aliejaus, pipirų, cukraus ir druskos suplakite padažą. Salotas apipilkite gautu plakiniu ir apibarstykite susmulkintais žalumynais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...