2011 Sausio 03

Baklažanai

Grybais įdaryti baklažanai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

10 porcijų reikės:

Produktai Kiekis
baklažanų 1 kg
šviežių grybų 200 g
svogūno 1
kiaušinio 1
grietinės 1 stiklinės
krapų  
druskos, pipirų  
aliejaus  

Baklažanus supjaustykite išilgai perpus. Išimkite dalį minkštimo, puseles apkepkite gruzdintuvėje. Grybus išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, sudėkite grybus, baklažanų minkštimą, kapotus žalumynus, įmuškite kiaušinį. Viską išmaišykite, įberkite druskos, pipirų. Paruoštu faršu įdarykite baklažanų puseles, sudėkite į riebalais pateptą skardą ir pašaukite į karštą orkaitę. Patiekite su grietine, papuoškite žalumynais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...