- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Grybais įdaryti baklažanai
Autorius: veidas.lt | 2011 01 03 @ 10:33 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
baklažanų | 1 kg |
šviežių grybų | 200 g |
svogūno | 1 |
kiaušinio | 1 |
grietinės | 1 stiklinės |
krapų | |
druskos, pipirų | |
aliejaus |
Baklažanus supjaustykite išilgai perpus. Išimkite dalį minkštimo, puseles apkepkite gruzdintuvėje. Grybus išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, sudėkite grybus, baklažanų minkštimą, kapotus žalumynus, įmuškite kiaušinį. Viską išmaišykite, įberkite druskos, pipirų. Paruoštu faršu įdarykite baklažanų puseles, sudėkite į riebalais pateptą skardą ir pašaukite į karštą orkaitę. Patiekite su grietine, papuoškite žalumynais.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/grybais-idaryti-baklazanai
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.