2010 Liepos 08

Algirdas Butkevičius

Atleisti apskričių viršininkai – į A. Kubiliaus patarėjų gretas

veidas.lt

Nuo liepos panaikinus apskričių viršininkų administracijas buvę jų vadovai šiltas vieteles gaus Andriaus Kubiliaus „užpečkyje“, rašo Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius pranešime spaudai. Jo nuomone, toks sprendimas – dar vienas premjero spjūvis liaudžiai į veidą.

„Konservatorių lyderis dar kartą įrodė, kad apie taupymą Vyriausybėje niekas nesvarsto. Greta 18 jau esančių politinio pasitikėjimo darbuotojų jis priims dar dešimt. Tiesa, premjero patarėjais bus įdarbinti tik valdantiesiems lojalūs asmenys – buvę apskričių viršininkai, kurie priklauso valdančiajai koalicijai. Tokį sprendimą komentuodami premjero žmonės nė nerausta, tarsi tai būtų įprasta. Sprendimas dar kartą patvirtina, kad visose srityse stengiamasi susodinti savus“, – mano Algirdas Butkevičius.

Anot jo, premjero patarėjų armija auga net ir tokiu metu, kai Vyriausybė nesugeba atsiskaityti su pensininkais, kai iš vaikus auginančių tėvų atiminėjami teisėtai uždirbti pinigai.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...